1960

In januari ontvangt de band een brief van de Arnhem Band met de geluk wensen een zegenrijk nieuwjaar. Dit jaar jubileert de “Verkennerij” in Nederland, al vijftig jaar jong.

1961

Citaat over het bandconcours: “De kosten voor bandleden zijn net zoals ieder jaar Fl. 2,50. Begin maar vast te sparen. Heb je geld reeds bij elkaar en wil je er al vanaf zijn, dan kun je het vast betalen”. Op 3 juni hebben we een optreden in Overasselt samen met de Arnhem Band op de Nationale Koempoelan. Hier kunnen we kennis maken met de Arnhem Band, met wie de staf afspraken heeft lopen voor een weekend in Arnhem, en de Arnhem Band voor een weekend in Den Bosch.

1962

In het weekend van 20 en 21 oktober viert de band haar 10 jarig bestaan. De Arnhem Band kwam over naar Den Bosch om dit tien jarige bestaan mee te vieren.

1963

Op 12 en 13 oktober ging de band op weekend naar Nieuwkuijk waar onze band samen optrad met de jeugddrumband van Nieuwkuijk.

1964

Dit jaar is een heel belangrijk jaar in de geschiedenis van de band. Wij krijgen klaroenen in bes en es signaal, van ieder tien stuks.

1966

Op 9 juli is ons jaarlijks terugkerend evenement, de IJzerenman wandeltocht. En ook dit jaar ontbreekt onze band niet.

1969

Op 28 september is er een concours in Hintham. Toen speelde we stilstaand “Met Elan” en marcherend “Jeroen Bosch Mars”.